mandag 20. april 2009

STM #8

Forrige helg var jeg på Steinkjerscreppa og det var bare så utrolig inspirerende og gøy!!!! Dere er bare så flinke folkens at jeg blir mektig imponert! Tenk at vi lagde nesten 150 bidrag tilsammen - på EN helg! Fantastisk! Jeg deltok på to supre kurs i regi av Hanne og Tove. Her lærte vi å lage bakgrunner selv med både maling og gesso. I tillegg lærte jeg meg å tegne blomster. Noe så utrolig gøy!!! Så nå må jeg bare ut å handle meg både Promarkers, gesso og maling............. Say no more..... Jeg kjenner kreativiteten bobler i meg:-)

På denne LOen til STM #8 laget jeg bakrunnen selv med gesso! Litt stolt altså og utrolig gøy! Bildet er av gutten min som begynner å bli en skikkelig "kul / tøff" gutt men , allikevel så myk og god!










Papircupen runde 5

Dette er mitt bidrag til runde 5 Papircupen med både stoff, knapper, blonder og søm!!! Oi oi oi det ble en utfordring. Men jeg har vært på Steinkjerscreppa i helga og der var det såååååå masse inspirasjon å hente at jeg fikk laget denne LOen av Eline som spiser på Reimatecdressen sin hele tiden.

søndag 19. april 2009

STM #7



SSTM har denne gangen en utrolig kul sang av Ylvis; "Kjempeform". Det er så gøy med STM for jeg får så masse tips til hva jeg kan scrappe og ikke minst TITTEL.
Her er Oliver bare noen måneder gammel. Han kan ikke stå, gå eller løpe. Men du verden for en sjarmis han er :-)

onsdag 8. april 2009

"En med langt hår"

Dette er mitt bidrag til 4. oppgave i Papircupen. Denne gangen var det en clean and simple med repitisjoner som var utfordringen. Har for en gangs skyld laget en clean and simple LO som ikke har hvit bakside!!!!! Ganske så amazing til meg å være. Har tatt igjen det rektangulære; bildene, tallene, rammen rundt bildet og arkene og det runde hodet til figuren med runde knapper.

Bildene er av meg og min kjære lillebror tatt med 12 års mellomrom. Det er vel ikke tvil om at tiden forandrer oss:-)