onsdag 30. september 2009

"Ett steg te" STM # 19


Dette er mitt bidrag til STM#19. LOen ble laget da jeg var på messe på Lillestrøm forrige helg. Jeg ble inspirert (og shoppinggal) av alle fargene som lyste mot meg fra alle kanter. Det gikk litt penger gitt.... Godt det ikke er slike messer så ofte du he.. he
Bildene er av Eline som prøvde seg på nye steg fra stein til stein nede på stranda 1. mai i år. Det endte dog med et lite fall i vannet, men pytt sann. Moro så lenge det varte:-)

tirsdag 8. september 2009

Ljuva Änglar - Skissutmaning


Denne er laget etter Torill (Screppa) sin flotte skisse som ligger ute på Ljuva Änglar. Måtte jo bare scrappe den da:-) Gratulerer med din første skisse Torill!!

Bildet er tatt en varm augustdag hvor sola skinte og vannsprederen sendte sine vanndråper på Olivergutten min mens han gjorde de mest fantastiske, akrobatiske øvelsene på trampolina si. Bakgrunnen har jeg malt selv. Det gule feltet symboliserer sola som Oliver hopper "inn i" og de blågrønne fargene og blingene symboliserer himmelen og vanndråpene:-) Teksten ble litt vanskelig å lese, men det står "Du er RÅ RÅ" - "Trampolinelek i sol og vann".

mandag 7. september 2009

Dette blir en fin dag....

.....tenkte jeg da jeg sto opp en morgen. Selv om dagen begynte litt trått så BLE det faktisk en fin dag. Først oppdaget jeg et nydelig dikt som min niese Karoline (14 år) hadde skrevet og så fikk jeg et fantastisk fint bilde av Oliver og vips .... så MÅTTE jeg bare scrappe .... og dagen ble perfekt:-)

Det ses ikke så godt på bildet, men slik starter Karolines dikt:
En tanke kan komme
En tanke kan fly.....
du bør aldri være blyg
For den tanken du tenker kan være spesiell,
den kan deles med en venn!
Si din tanke ut nå min venn,
før den flyr vekk med en mesterpropell!

Tok utgangspunkt i skisse 145 fra Penicillines