tirsdag 3. februar 2009

San Juan - Puerto Rico 02.02.09

I dag er det varmere i været. Fortsatt blåser det litt, men ikke mer enn at det er behagelig. Terje og Oliver har klatret i klatreveggen som er 14 meter høy. Personalet ble mektig imponert over Oliver og kalte han for en ”spiderman” fordi han klatret så raskt og lett oppover veggen. Selv da han ble utfordret på en vanskeligere løype, så det veldig enkelt ut. I morgen skal han prøve seg på en enda vanskeligere løype. Det blir spennende.


Eline og jeg har tilbrakt store deler av dagen i boblebadet igjen og spist masse is. Her kan man hente is på automater ved bassenget og is er gratis. Så det spiser vi mye av. I ettermiddag ankom vi San Juan som er hovedstaden på Puerto Rico. "Kos i gamlebyen"

Gamlebyen av St. Juan består av boder , masse souvernir- og gullsmedbutikker, smale gater og enda smalere fortau, samt restauranter og tax free butikker. Fikk litt sydenfølelse. Det var mye folk i gatene (3 cruiseskip dokket nemlig samtidig), men det var allikevel en en herlig og koselig atmosfære her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar