tirsdag 19. mai 2009

Konfirmasjonskort

Denne våren har jeg hatt anledning til å kose meg med å lage et dusin konfirmasjonskort. Det har vært kjempegøy:-) Jeg kan ikke vise alle her, men her er noen få og aller først til et guttekort

Ble nok mest fornøyd med jentekortene så her er noen av dem.
Til dette kortet laget jeg bakgrunnen selv med grov strukturpasta og akrylmaling. Blomstene har jeg tegnet med promarkers (som jeg får tiden har fått helt dilla på;-))


Her ble jeg litt symbolsk!!! Greinene eller skal jeg si treet symboliserer at man vokser og strekker seg i forskjellige retninger og at livet har mye å fint/glede å by på (= blomstene)!


Og det siste....... tja her ble jeg bare fasinert av det skjøre og vakre:-)

søndag 10. mai 2009

Vinterland


Dette er LOen min til den 6. oppgaven på Papircupen. Her skulle vi lage tittelen selv og bruke selvlaget pynt. Har lekt meg litt med promarkers på tittelen. Ellers har jeg brukt silkepapir til snøballene og delvis skyene samt orange filt til sola!


Synes bildene er sååååå herlige! Oliver storkoser seg i puddersnø en dag i mars! Det er så gøy å se ungene med et sånt smil rundt munnen og røde kinn!

mandag 4. mai 2009

Meg


Som jeg nevnte tidligere var jeg på kurs med Hanne og lærte meg å lage bakgrunner og ikke minst TEGNE blomster!!! Hadde noen sagt til meg tidligere at jeg skulle tegne slike herlige blomster hadde jeg nok bare ledd av de. Men tro det eller ei... denne bakgrunnen og pynten har jeg laget helt selv:-) Så nok en gang Hanne - Tusen tusen takk for et herlig inspirende kurs!!! Å jada... Promarkertusjene og strukturpastaen er allerede i hus:-)