tirsdag 27. januar 2009

Wow what a wonderful day!

Dagen i dag har vært famtastisk. Eline, Oliver og Terje startet dagen med et forfriskende bad i bassenget på hotellet.












Deretter satte vi av gårde mot Island of Adventure. GPS utstyret i bilen klarte ikke å følge tempoet til Terje og det endte med at vi tok en halv times sightsing i Orlandoområdet før vi kom frem, men pytt pytt. Alt er jo så stort her. Bare inn til parkeringshuset var det 12 parallelle filer!!! Det sier vel litt. Er det en plass dere bør besøke dersom dere er i området her, så er det "Island of Adventure". En superduper plass for både store og små. Etter et fantastisk måltid på en av restaurantene i området satte vi kursen for the "Incredible Hulk Coaster", en vanvittig råååååååå berg og dalbane. Var litt stolt over at jeg turte å bli med Terje og Torje opp i den altså:-)













Så var det Olivers tur til å bli skutt 50 meter i været i "Doctor Doom`s Fearfall". Ble mektig imponert da både mormor og morfar ble med på denne.



















Det kuleste (iflg Oliver) var "The Amazing Adventures of Spider-Man", en "high tech 3-D thrill ride" med et fritt fall på ca 50 meter. Tilbake i virkeligheten igjen traff vi "Captain America".




















Ellers prøvde vi også en "splashing raft ride" og "Jurassic Park River Adventure" med dinosaurer, vannsprut og stupbratte sklier.













Eline stakkar, har ikke vært i form i dag, men hun var allikevel med på et par karuseller sammen med morfar. Det var to trøtte fornøyde unger som la seg i kveld. For oss voksne ble dagen avsluttet med et avslappende bad i spabadet på hotellet (temp i vannet ca 40 grader).

1 kommentar:

  1. Så utrolig sprekt av deg å bli med i den karusellen!!! Hærlighet!
    Ser virkelig ut som dere har en fantastisk ferie! Nyt livet i fulle drag!!!
    Har du funnet noe scrapping da?
    Så kjempe arti å følge dere!!
    hils alle!
    Klem

    SvarSlett