fredag 19. februar 2010

Fredag 19. februar


Nok en dag med strålende vær. Dagens mål var Kapp Gode Håp. Vi kjørte på østsiden av halvøya Peninsula og første stopp var i det lille fiskeværet Fish Hoek. Her slappet vi av en stund på den fantastiske stranda. Det var kun Terje som turte å bade . Vi andre nøyde oss med å vasse litt;-) Det var nemlig her at en mann ble spist av hvithai for et par uker siden…….




Deretter gikk turen til Simonstown, en liten by som huser landets flåtebase. Her kunne vi se utover flåten mens vi spiste en bedre lunsj på en liten restaurant nede i havna.


Like ved Simonstown ligger Pingvinkololnien Boulders Beach. Her lever en gruppe brillepingviner som vi bare måtte besøke. De var bare helt skjønne!



Til slutt stoppet vi ved Kapp Gode håp. Vi gikk ikke helt ut til sørvestspissen, men observerte det derimot fra Cape Point. Fra toppen av Cape Point kunne vi se over havet mot hele tre verdenshjørner.




Turen tilbake gikk langs vestkysten. Fantastisk natur og fantastisk solnedgang ble en perfekt avslutning på mormors 60- årsdag.

2 kommentarer:

  1. Ser ut som om dere har det knall!! - er misunnelig jeg! Her er det mange minusgrader og veldig sur vind... :-(
    Kos deg masse, Kristine!!

    SvarSlett
  2. Så hærlig!!!
    Fortsatt kaldt her, så det ser fantastisk ut å gå så lettkledd... Nesten sånn at jeg fryser litt når jeg ser dere:0) hi hi!
    Bra dere ikke ble spist!
    Nydelige bilder! Her skal det scrappes... eller skal du ta de fra Florida først? hi hi!
    Klems og skal hilse fra Einar!

    SvarSlett