tirsdag 23. februar 2010

Lørdag 20. februar

Puh, denne dagen ble varm. 36⁰C i skyggen og null vind kan bli i det mest laget for en stakkars nordmann. Heldigvis startet vi tidlig på dagen med en båttur ut til Robben Island som ligger 11 km ut fra fastlandet. Ute på øya fikk vi omvisning i fengslet hvor Nelson Mandela satt i 18 år. En tidligere fange fortalte om hvordan hverdagen var for de innsatte. Huff, det hørtes ut som kummerlige greier. Her er to bilder av Nelsons Mandelas celle og utsiden av fengselet.



Da vi kom inn på fastlandet igjen var vi alle så varme og slitne at vi tok turen ut til Camps Bay for et avkjølende bad. Og avkjølende ble det ja………brrrrrrrrrrrrrr…. Det var jaggu meg kaldere enn i Norge…… det var nesten så tærne frøs til is når man sto i ro. Men vi fikk da badet allikevel ;-) Og det føltes bedre etter hvert :-)



Kvelden avsluttet de andre med et restaurantbesøk mens jeg ble dårligere og tok det rolig på hotellrommet (hadde vært stemmeløs siden flyturen, samt hatt to dager med diare og nå ble det ei natt med oppkast også….stønn). Snakk om utur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar