onsdag 24. mars 2010

Endelig......

.....her kommer en litt om de siste dagene av ferien i Sør-Afrika:-)
I 3 dager til ende koste vi oss på Bakabung lodge. Vi slappet av og tok livet med ro ved bassengkanten og med morgensafari.


Nok en gang var det store opplevelser. På vår siste morgensafari fikk vi oppleve løvene på nært hold (ca 25 meter). De brølene, den elegansen og vennskapet de to løvene viste oss var AMAZING! Det å se hvordan gnuflokken og impalaflokken stilte seg i formasjon for at ikke løvene skulle angripe var utrolig spennende. Oliver glemte rett å slett å snakke norsk - det ble engelsk i ren glede over det han så.


Vi fikk også oppleve "Palace of the Lost City" som er et stort glamorøst hotell i Sun City. Her var det virkelig en helt vanvittig luksus. Kult å ha sett det og.Den siste dagen ble vi hentet av guiden vår som kjørte oss inn til Johannesburg igjen. På veien innover var vi innom en park hvor de blant annet hadde små løveunger. For en liten stund fikk vi lov til å kjæle med dem. Det var veldig gøy.
Etterpå dro vi inn til Johannesburg for en bedre middag på The Butcher shop ved Nelson Mandela Square.
Det ble en lang dag før vi kunne ta av mot Norge igjen. Heldigvis er det noen av oss som har godt sovehjerte;-)
Tusen takk for en fantastisk tur!

1 kommentar:

  1. Tusen takk for sist. En utrolig koselig helg. For noen herlige bilder fra turen dere hadde. Må si jeg likte det siste bildet spesielt godt.
    Kan jeg spørre om du kan finne ut hva den oppbevarings "boka" de heter mer enn crop in style? MÅÅÅÅÅ ha en sånn.

    SvarSlett