torsdag 18. februar 2010

Cape town, Waterfront og Table Mountain

I dag, 18. februar, våknet vi til strålende vær godt og varmt (26 ⁰C). Etter en liten promenade langs stranda satte vi kursen mot Waterfront. Terje fikk prøvd seg på venstrekjøring og det fikk hjertepumpa til å banke litt raskere innimellom…. Å gire med venstre hånd kan være litt av en utfordring;-)


I Waterfront er det et vel av butikker og restauranter. Etter en bedre lunsj i havna fikk endelig Oliver drømmen sin oppfylt med et besøk hos ”Build a Bear” . Her kom lille Paul og Babysau Cecilie til verden.


Deretter gikk turen opp til Table Mountain. Det var trangt om parkeringsplassene men en utrolig hyggelig mann hjalp oss. På et eller annet mystisk vis fikk vi lov til å parkere like ved inngangen og ble attpåtil loset forbi køen, inn bakgangen og rett inn på kabelvognen som skulle bringe oss på toppen av det 1060 meter høye fjellet.
Turen oppover fikk enhver til å skjelve i beina. Men på toppen var det helt fantastisk. Jeg tror bildene taler for seg selv.



1 kommentar:

  1. Så FLOTT!!!!! Så utrolig stilige bilder. Dette må virkelig ha vært en deilig start på ferien! Ser ut som dere har det bra, og er blide og fornøyde!! Kult med bamsefabrikk da!!
    Tenker på dere masse!! Send litt varme hit da. Meldt -20 grader på Bjørgan hvor vi skal i helga!...
    PS: har fått meg jobb!!!
    klems

    SvarSlett